Leden-clinic wordt ook dit jaar weer georganiseerd!

Clinic voor leden door spelers.

Drie dagen neemt de eredivisie een plekje in op het park en om de eredivisie-spelers en de leden van Tennisvereniging De Lobbelaer in Zevenbergen met elkaar in contact te brengen is er een clinic-ochtend georganiseerd.

Aan de clinic mogen alle leden meedoen, jong en oud, man en vrouw. Wel even vooraf opgeven! Met dank aan Martin Vloemans, extra ondersteuning door trainers en spelers van de vereniging en natuurlijk de spelers van het eredivisie team. We sluiten de clinic af met een smakelijke lunch voor alle deelnemers terwijl we de eerste wedstrijden van de eredivisie kijken. Veel plezier!

We sturen alle leden spoedig een mail en we plaatsen een event op deze website en social media. Daarin vertellen we je alles over hoe je je kunt opgeven, de kosten, datum en tijd.

Laat een reactie achter