Het team Lobbelaer/Moerdijk is DOOR naar de play-offs.

Het team Lobbelaer/Moerdijk is klaar voor play-offs. Scheveningen we komen eraan.

Het is ons gelukt! Zaterdag 10 juni 2017 spelen we in de play-offs tegen H.L.T.C. Leimonias. Deze wedstrijd wordt uit gespeeld bij H.L.T.C. Leimonias. Ook deze wedstrijd is gratis te bekijken voor elke tennisliefhebber. Jullie hebben al kunnen genieten van de andere wedstrijden, maar dit wordt pas echt spannend.

Het team Lobbelaer/Moerdijk heeft zijn best gedaan dit jaar en dat heeft zijn vruchten afgeworpen. Ze hebben de play-offs gehaald. Ze zetten hoog in dit jaar en gaat voor niets minder dan de landstitel. De wedstrijd vindt plaats in Scheveningen bij H.L.T.C. Leimonias en begint om 12.00. Zorg dat je erbij bent!

H.L.T.C. Leimonias.
Klatteweg 103
2597 KA ‘s-Gravenhage

 

Laat een reactie achter