Over het Eredivisie Tennis

Over ons

Resultaten
Vanaf 2010 doet het eerste team van De Lobbelaer mee op het hoogste tennisniveau in Nederland: Eredivisie Gemengd. Het team beleefde in 2013 het hoogtepunt en werd Nederlands Landskampioen Eredivisie! De hoogste mogelijke prestatie in Nederland. Helaas is de titel in 2014 niet geprolongeerd, Lobbelaer eindigde als 3e van de 8 deelnemende teams. Dit jaar wil het team de titel natuurlijk heroveren.

Meer dan tennis
Tennisvereniging Lobbelaer heeft altijd de ambitie gekoesterd om meer dan, zo maar, een tennisvereniging te zijn. T.V. De Lobbelaer wil een excellente prestatie leveren en behoren tot de top van het Nederlandse tennis. Zo wordt er al meerdere jaren extra aandacht besteed aan de kwaliteit van tennislessen, het ontwikkelen van jong talent en (extra) begeleiding van competitiespelers.

Eigen financiën
Dankzij de Stichting Tennispromotie Zevenbergen kan T.V. De Lobbelaer genieten van toptennis en hoeft zij niet zelfstandig deel te nemen aan de competities, met de hieraan verbonden financiële risico’s. STZ ontfermt zich over het werven van fondsenter financiering van de wedstrijdtennis en verzorgt en garandeert de financiële verplichtingen verbonden aan het professionele tennis.

Vraag het ons!