Eredivisie Tennis gaat weer van start!

Sportieve prestaties OP en naast de velden

We gaan vanaf zaterdag 27 mei 2017 weer van hoog niveau tennis genieten. Op ons eigen tennispark in mooi Brabants Zevenbergen. En het mooie: het is compleet GRATIS voor iedere tennisliefhebben. 3 dagen spelen we thuis en 4 dagen uit. Maanden van voorbereiding door de spelers, trainers, vrijwilligers en sponsoren die het mogelijk maken dat we ook dit jaar weeer genieten van topsport.

De Lobbelaer zet hoog in dit jaar en gaat voor niets minder dan de landstitel. Met Nederlandstalige top-spelers Ruben Bemmelmans en Germain Gigounon weet ons kernteam zich gesterkt. Kiki Bertens, Bibiane Schoofs, Michaƫlla Krajicek, Igor Sijsling, Yannick Mertens, Elise Mertens en Jesse Huta Galung zijn onze vertrouwde gezichten en de teamspirit is super. Onder de motiverende leiding van coach en trainer Mike van Vugt gaat u genieten van het hoogste niveau tennis in Nederland. Van harte welkom!

Moedig de teams aan, maar blijf ook langs de kant sportief. Veel tennis plezier.
Namens Stichting Tennis Promotie Zevenbergen. Lees hier meer over de Stichting en haar rol in toptennis.

Laat een reactie achter