Jeugddag dit jaar op zaterdag 27 mei

Gezellige dag voor de kids!

Zaterdag 27 mei vanaf 12.00 uur kunnen alle kinderen, dus ook NIET-leden, komen tennissen en spelletjes doen tijdens de eerste thuisspeeldag van eredivisie tennis. De jeugdcommissie van De Lobbelaer in Zevenbergen organiseert de hele middag leuke sportspellen, clinics van toptennissers, meet & greet met misschien wel Kiki, meet je snelheid in de snelheidsmeter en jaja er is ook wat lekkers. Jij komt toch ook! Je ouders kan je parkeren bij baan 1 en 2 waar vanaf 12.00 uur de eredivisie wedstrijden starten. EN het is allemaal GRATIS.

Oh, enne handtekeningen mag je gewoon aan alle spelers vragen hoor!

Onze jeugd is het toekomstige talent. Het Lobbelaer jeugdplan initieert voldoende aanbod in lessen, toernooien, leuke activiteiten, professionele begeleiding en diversiteit in leeftijd en speelniveau. Door tennis op hoog niveau op ons eigen park aan te bieden willen we de jeugd stimuleren en enthousiast maken.

Bekijk hier de flyer.

Laat een reactie achter