Design+Build Tennis Academy 2017

Design+Build Tennis Academy 2017

Naast de bestaande wedstrijdspelers (m/v) die uitkomen voor het Eredivisie- en Hoofdklasse team, is Stichting Tennispromotie Zevenbergen in 2017 gaan gestart met een Tennis Academy.

Deze tennis academy zal bestaan uit potentiële Eredivise spelers voor T.V. De Lobbelaer/Moerdijk waar we afspraken maken voor de toekomst en deze spelers zijn ook direct inzetbaar in de lagere teams.

Wie komen er in aanmerking?
Spelers die bij De Lobbelaer spelen komen in aanmerking voor de academy. De leeftijd van deze spelers zal variëren tussen de 15 en 18 jaar. De trainers/coaches van de Lobbelaer adviseren de TC van de Lobbelaer en de STZ over de spelers die kunnen deelnemen aan de tennis academy. De TC van Lobbelaer en de STZ nemen dan gezamenlijk een besluit over wie er in de academy komen.

Continuïteit van de tennis academy.
Om de continuïteit van de academy te kunnen borgen hebben de STZ en de TC van de Lobbelaer de intentie om de tennis academy een vaste plek te geven binnen de vereniging. De STZ zal garant zal staan voor alle financiële verplichtingen. Design+Build en toekomstige sponsoren kunnen zich gedurende langere tijd binden aan deze academy en opkomend nieuw talent.

Laat een reactie achter