DB Team

Design+Build bundelt de twee belangrijkste disciplines: ontwerp en realisatie. Hierdoor is de traditionele architecten- en aannemersrol samengevoegd in één bedrijf.

Voor onze klanten levert dit een ontwerp op dat voldoet aan al uw wensen en dat voor het juiste budget en binnen de juiste tijd gerealiseerd kan worden. Een maximale samenwerking is gewaarborgd.

Bouw, verbouwing, interieurbouw, inrichting en aankleding: wij kunnen het allemaal voor u verzorgen. Op voorhand maken wij een ontwerp, creatief maar ook praktisch. Door middel van een fotorealistische presentatie met geavanceerde software kunnen wij het plan visualiseren. Op onze eigen bouwafdeling werken goed op elkaar ingespeelde vakmensen zoals timmerlieden, metselaars, elektriciens en loodgieters. Zij worden ondersteund door onze tekenaars, uitvoerders en projectleiders. Onze meubelmakers zijn goed opgeleide specialisten met jarenlange ervaring. Dankzij ons geavanceerde machinepark kan met de grootste mogelijke nauwkeurigheid worden geproduceerd.

Heeft u interesse of vragen? Wij staan u graag te woord!
078-6521303
info@designplusbuild.nl

Laat een reactie achter