Stichting Wensdroom Moerdijk

Geen sponsor, wel aandacht die het nodig heeft!
Voor de duidelijkheid, Stichting Wensdroom geeft géén sponsorgelden uit aan de eredivisie, want dat komt beter terecht bij de kinderen. Wél bestaan er sponsoren die uit eigen beweging hun ‘moment to shine’ afstaan om dit goede doel de aandacht te geven die het verdient. Bij deze: Stichting Wensdroom.

Het 75 jarig jubileum van ons bedrijf in 2009 was de aanleiding om deze stichting in het leven te roepen. Bij een jubileum hoort een feest en bij een feest horen cadeaus. Piet Andreae en Corrie van Kinderen wilden geld inzamelen voor het steunen van een goed doel. Aangezien er al veel landelijke goede doelen bestaan, besloten zij het dichterbij huis te zoeken en het in eigen beheer te houden. Vanaf dit moment is Stichting Wensdroom Moerdijk geboren.

Visie
Stichting Wensdroom Moerdijk wil voor mensen woonachtig in de gemeente Moerdijk, die door hun ziekte zelf hun wensen niet kunnen verwezenlijken, ondanks de vele landelijke goede doelen een mogelijkheid dichtbij huis bieden om wensen te realiseren.

Missie
Stichting Wensdroom Moerdijk laat door het doen uitkomen van wensen, de patiënt weer even genieten ondanks de moeilijke periode waar hij of zij in zit. De zorgen worden even weggenomen en vervangen door een aantal onvergetelijke momenten!

Doelstelling
Stichting Wensdroom Moerdijk heeft als doelstelling het eenmalig doen uitkomen van een wens ongeacht leeftijd/geslacht voor zoveel mogelijk mensen woonachtig in de gemeente Moerdijk met een ernstige chronische ziekte en/of lichamelijk/geestelijk beperking en die niet over voldoende financiële middelen beschikken om de wens zelf te verwezenlijken.

Meer weten over Stichting Wensdroom Moerdijk? Klik dan hier!

Laat een reactie achter