Gemeente Moerdijk

Dat Brabanders een bourgondische en warme sociale instelling hebben is niet onbekend. Als motor van de provincie draait het in de West-Brabantse regio bovendien ook om gedreven en ondernemend zijn. Niet vreemd dus, dat die passie en kwaliteitsnorm al jaren z’n weg vindt in een prettige samenwerking tussen Eredivisie Tennis en Gemeente Moerdijk. Vanuit het nieuwe initiatief Moerdijk Marketing worden de sportieve prestaties en connecties gebundeld om de regio landelijk te promoten. Wethouder en voorzitter vertellen hoe dat precies zit.

Wethouder Thomas Zwiers:
Allereerst zijn we trots dat we op zo’n niveau tennis hebben in de gemeente Moerdijk. Dit mogen we echt als een visitekaartje zien. Het laat ook de veelzijdigheid van de gemeente Moerdijk als woon- en werkgemeente en als sportieve gemeenten zien. Sporten is een belangrijk onderdeel van een voor kinderen interessante gemeente. Het is geweldig dat kinderen topsporters zoals die rondlopen bij T.V. Lobbelaer als voorbeeld kunnen hebben. Daarnaast is het voor ons als gemeente natuurlijk erg interessant dat de naam Moerdijk landelijk wordt genoemd en straks een positieve, sportieve associatie oplevert.

Voorzitter Wim Nelemans:
De stichting is er blij met de samenwerking met Gemeente Moerdijk en ondersteunt de wijze waarop de vele voordelen van de regio onder de aandacht wordt gebracht. Het is een ideaal platform om samen Moerdijk Marketing en (top)sport aan elkaar verbinden.

Meer weten over Gemeente Moerdijk? Klik dan hier!

Laat een reactie achter